• Намалена цена
  • Ново
Нов лаптоп LCD LED LVDS CMOS Видео Flex кабел за Dell Alienware M17xR2 R4 екран видео кабел 0VDW88 VDW88 DC02C009E00 Бял

Нов лаптоп LCD LED LVDS CMOS Видео Flex кабел за Dell Alienware M17xR2 R4 екран видео кабел 0VDW88 VDW88 DC02C009E00 Бял

 
BGN 27.17
BGN 26.00

Наличност
Налично за поръчка


Име На Продукта :
Инверторен Кабел
DP / N : VDW88
Брой детайли : DC02 C009 E00
Съвместимост : За Dell Alienware M17x R4 За Dell Alienware M17x R2
Състояние :
НОВО
Съвместими модели : за Lenovo Ideacentre Aio 700 22ish
Съвети
За работа с детайли за преносими компютри обикновено се изискват професионални знания. Като експерт, Можете да проверите номера на части(PN) или номер на детайли изработка (MPN) при поръчка.
Въпреки това, ако не сте сигурни в нужната Ви част, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат или да ни изпратите съобщение, ние ще се радваме да ви помогнем.
Доставка и доставка на стоки
Този стоката ще бъде доставена в рамките на 3 работни дни. В зависимост от избрания от вас начин на доставка на стоките ще бъдат доставени в рамките на 90 дни.
Моля, не подписвайте пакет, ако той видимо повредени или повреден. Моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ако това се случи. Ние ще ви помогнем да предяви иск за увреждане на пакета, за да намалят загубите си.
Данъци и такси
Цената, която ние сме посочили, не включва вносни мита, данъци, в страната по местоназначение/Държави или региона. Купувачът е отговорен за плащането на тези сборове, данъци или такси за обработка на пратката.
Ние ще изпратим вашата поръчка по най-добрия начин, за да ви помогне да се избегне плащането на данъци и такси по този закон. Но, моля, моля разберете, че не всички данъци и такси могат да бъдат освободени.
ВРЪЩАНЕ
Ние ще ви възстановим парите за върнати стоки в рамките на 7 дни от получаването им по някаква причина.
Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Стоки, повредени или липсващи компоненти, не подлежат на връщане.
Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки. При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите.
Гаранция И Поддръжка
Тази стока е международна гаранция Ware Sphere на 30 дни . Купувачът е отговорен за връщане цена на доставка за гаранционни стоки. (Частично връщане може да се предаде по желание на клиентите)


Декларирани характеристики

Дължина на кабела:
кабел за лаптоп
Тип:
Промоционален Кабел Dada
търговска марка:
Тяньвэн
Номер На Модела:
M17xR2 R4
Статут На Продукти:
Склад
Пакет:
No
Място на произход на стоките:
Дзянсу, Китай (Континентален)
Гаранция:
60 дни
Състояние:
НОВО
номер на частта:
DC02C009E00
DP/N:
CN-0VDW88 VDW88 0VDW88

Добавки за продукти