• Намалена цена
  • Ново
0.1-2000MHz RF широколентов усилвател за усилване 30dB безшумен усилвател LNA Board Module

0.1-2000MHz RF широколентов усилвател за усилване 30dB безшумен усилвател LNA Board Module

 
BGN 8.45
BGN 8.00

Наличност
Налично за поръчка

Увеличете входната и изходната капацитет по подходящ начин, може да се разшири честотата на прекъсване на захранването, например, обемът на 10 icf може да работи до 5 khz. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.1 Mhz, gain=32d B F=500 Mhz, gain=31d B F=1000 Mhz, gain=29d B F=1500 Mhz, gain=25d B F=2000 Mhz, gain=20db максимална изходна мощност : +10dbm (10 Mw) захранващо напрежение : 6-12 vdc система импеданс : 50ω съвети : 1.Характеристики-Този продукт с широк спектър от честоти, с висок коефициент на усилване, ниско ниво на шум-този продукт може да се прилага към различните радиочестотни приемникам front-end и увеличава разстоянието на комуникация-използва се за къси вълни, в FM-радио приемник за дистанционно управление, като усилвател на сигнала за кабелна телевизия се изисква малошумное засилване на радиочестотния сигнал спецификации Размер : 25*52 мм Диаметър на края : 5 мм Цвят : зелен + злато работна честота : 0.Благодаря ви за подкрепата!
. Така че, Моля, изберете Китай Пост въздушна Поща / Standard Shipping, ако вашата поръчка надвишава $ 5. Моля, изберете Китай Пост въздушна Поща / Standard Shipping, ако искате да получите пълна информация за проследяване.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. когато захранващото напрежение се променя в 5-8 в, могат да се използват като усилвател с променлив коефициент на усилване на печалба се увеличава с нарастване на захранващото напрежение, което е подходящо за честотите на приемане на предна схеми, използвайки DA control power supply voltage, за управление на коефициента на усилване на усилвателя, автоматично регулиране на усилването 4. Колкото по-ниска е честотата, толкова по-висок коефициент на усилване.1-2000 Mhz усилване на усилвателя : F=0.когато работната честота е по-малко от 500 Mhz, той получава добра печалба плоскостности, може да го направи по-малко от 1 db след внимателна настройка. Благодаря ви за подкрепата!
Скъпи приятелю, ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна за нас. Работна честота усилвател на долната граница зависи от входните и изходните кондензатори, стойността по подразбиране е 0,1 на icf, които работят до 0,1 Mhz.


Декларирани характеристики

Направи си Сам пособия:
Електрически
Номер На Модела:
0.1-2000 Mhz
търговска марка:
diymore
Тип Изход:
Моля проверете описанието на

Добавки за продукти