• Намалена цена
  • Ново
7 инча за сензорния екран Vidrio Tactil P / Tablet 7 Bgh Y200 Y200 Kids tablet pc капацитивен сензорен екран стъклен панел дигитайзер

7 инча за сензорния екран Vidrio Tactil P / Tablet 7 Bgh Y200 Y200 Kids tablet pc капацитивен сензорен екран стъклен панел

 
BGN 12.80

Наличност
Налично за поръчка

Колкото повече ти трябва, толкова по-добре цена. Ние не носим отговорност за грешна или недоставленный адрес.Ние също имаме алиби за търговия на едро.за поръчки с няколко позиции, моля, не изпращайте плащане, докато не спечелите всички елементи, които искате да обедините.БЕЛЕЖКА :
Ние сме фабричным професионалист в дигитайзере със сензорен екран. моля, отворете таблетка, за да се провери кабел конектор сензорен екран и кодекс брой.
Все пак, ако искате да върнете продукт, моля, следвайте тези инструкции :
1 като отговорен продавача, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши всеки проблем.)
Плащане :
Ние приемаме условно депозиране с кредитна карта, Paypal и така нататък
Доставка :
Ние изпращаме продукти по целия свят
За да се гарантира, че клиентите могат нормално да инсталирате полза на нашите продукти
Преди превоза, ние откриваме този продукт
Повечето стоки ще бъдат изпратени в рамките на 2-4 работни дни след получаване на плащането. (Ако има някакви щети на пътя, можете да изпратите това видео като доказателство на спора.
Аз ще Ви помогна да решите проблема възможно най-скоро . Ние стоим зад всички наши продукти са с 30-дневна гаранция за връщане на парите или за обмен.много благодаря
Ние непременно ще оставим ви даде положителна оценка, тъй като само на доставка да бъде потвърдена
.
По-горе и следните разпоредби влизат в сила, след като вие ще поставите поръчката!(Много е важно за Вас,моля, прочетете я преди да започне наддаване.
Моля, дайте своя правилен и подробен адрес и телефонен номер, за да
осигурете доставка в срок.ние пометим подробности като "образец" или "подарък" или с по-ниска стойност на продукта, така, че ще ви помогнем да се намали или избегне GST или VT или други данъци върху вноса. ние просто можем да гарантираме, че този, който сте получили, ще бъде съвместима с вашия таблета, ако вашият сензорен екран не е същия свързващ кабел, че и на снимка в интернет!Така че, моля, не купувайте, ако не приемате съвместима с клас a+ дигитайзер докосване на екрана с различни номера на гъвкави кабели, тъй като нашето име / описание /снимка състояние не се предлага на пазара, благодаря!
6. всеки екран тествани преди да превозва & 100% работи; ремонт / подмяна на стар, счупен, треснутого, повредени небезупречного на екрана за докосване.


Декларирани характеристики

Цвят:
1 парче черен и 1 парче бял, 10 бр в черно, 10 броя бяло
търговска марка:
КВК
Съвместим Марка:
Универсален
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
Размер На Екрана:
7~10 инча
Вид На Продукта:
Touchpad Таблет

Добавки за продукти