• Намалена цена
  • Ново
DPF три цветя на прах 5D home decor диамантена бродерия диамантена живопис кръст бод занаяти ръкоделие диамантена мозайка квадрат

DPF три цветя на прах 5D home decor диамантена бродерия диамантена живопис кръст бод занаяти ръкоделие диамантена мозайка

 
BGN 10.78
BGN 8.00

Наличност
Налично за поръчка

Оценка :
След като стоката пристигне в страната си, той може да доведе до определени тарифи в някои страни. Но са възможни и други случаи на закъснение, например, лошо време и забавя пристигане в страната си, а пощенска система, забавя изпращането от местния пощенски клон и така нататък. За да възстановите вашето налягане на опис, пратка, която ние си поставяме, по-голяма или равна на 2 парчета.
Добре дошли в официалния магазин DPF
Добре дошли в DPF Официален магазин
DPF има способността да произвежда и проектира
Насладете се на щастлив пазаруване Diamond живопис cross stitch - това е нов проект ръчна бродерия САМ с голям творчески потенциал, отколкото кръст бод. Ние не си поставяме за минимален лимит за всички стоки.
Ако вашата страна и област не са в рамките на страната, безплатна доставка, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-добрия начин на доставка. Диамантена живопис-това е стилно, благородна и елегантна. По този начин срокът за доставка на пратката China Post е максимум 60 дни. Ако сте доволни от продукт, моля, дайте ни положителна оценка. сервизно обслужване :
Всички стоки, които ние продаваме, са строго проверени. транспортиране :
Нашите продукти от континенталната част на Китай. ако искате голям брой на едро, моля свържете се с нас, ние ще обсъдим с вас на едро цена, начин на транспорт и така нататък. Ако установите, че продуктът, който сте получили, е проблем на качеството (неискусственное увреждане) в продължение на 3 дни.
Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. Когато стоката бъде изпратена, ние активно ще следи за състоянието на товарния транспорт.
Представител на доставка : ако сте чуждестранни онлайн-търговци, ние можем да ви предоставим услугата представител за доставка.
Преди извършване на плащането, моля, прочетете внимателно следващата съдържание, това ще ви гарантира щастлив и обиколка по магазините.
Ние обикновено използваме пакет стълб малък кит за вашия преход, при нормални обстоятелства, стоките ще бъдат доставени в 20-40 дни. Тази част от таксата трябва да бъде платена от вас . След успешно плащане ще се доставят стоки в рамките на 5-7 работни дни, вашата позиция обикновено пристигат в рамките на 7-50 работни дни.


Декларирани характеристики

Размер:
20X25cm, 25X30cm, 30X40cm, 40X50cm, 50X65cm
Стил:
Европа
търговска марка:
DPF
Материал:
Смола
Вид На Модела:
Цвете
Форма:
триизмерно изображение
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Форма На Диаманта:
Площ
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
Външната Опаковка:
хартиена торбичка
Област Оклейки:
Пълен
Брой цветове:
30-45

Добавки за продукти