• Намалена цена
  • Ново
Американски стандартен водоустойчив авиационен щепсел и контакт 7-ядрен MS3102A16S-1S MS3102A16S-1P ядра могат да се персонализират

Американски стандартен водоустойчив авиационен щепсел и контакт 7-ядрен MS3102A16S-1S MS3102A16S-1P ядра могат да се персонализират

 
BGN 21.76
BGN 20.00

Наличност
Налично за поръчка

Американски стандартен водоустойчив авиационен щепсел и контакт 7-ядрен MS3102 A16 S-1 S MS3102 A16 S -1 P ядра могат да бъдат персонализирани


Декларирани характеристики

Номер на модела:
MS3102A16S-1S

Добавки за продукти