• Намалена цена
  • Ново
Резервен клавиш за включване / изключване на захранването и страничен бутон за сила на звука Гъвкав кабел за Nubia Z18 NX606J Страничен ключ Бутон за сила на звука за сила ?

Резервен клавиш за включване / изключване на захранването и страничен бутон за сила на звука Гъвкав кабел за Nubia Z18 NX606J

 
BGN 17.58
BGN 14.00

Наличност
Налично за поръчка

Резервен бутон за включване / изключване и сила на звука Гъвкав кабел за бутон за Nubia Z18 NX606 J Гъвкав кабел за сила на звука на страничен ключ 1. Детайли на продуктите : Резервен бутон за включване / изключване на захранването и силен страничен бутон Гъвкав кабел за Nubia Z18 NX606 J Страничен бутон Гъвкав кабел за сила на звука 3. Опаковка : Всички резервни части за мобилен телефон Части, опаковани в антистатични торбички с пяна, за да се гарантира безопасността при транспортиране. 4. Доставка в рамките на 2 работни дни след потвърждаване на плащането. 5. Отлично следпродажбено обслужване. ние предлагаме 3 месеца гаранция 6, информация : Ние споделяме най-новата информация за резервни части за мобилни телефони на китайския пазар с всички наши клиенти.


Декларирани характеристики

Име на марката:
Ivibrate
Дизайн:
BAR
Номер на модела:
За Nubia Z18 NX606J
Използване:
За NubiaZ18 NX606J
Съвместима марка:
Apple iPhone
Съвместим модел на iPhone:
IPHONE XS
Sytle:
Страничен бутон Flex Кабел
Цена:
Търговия на едро
Място на произход:
Гуангдонг, Китай (континентален)
тест добре преди изпращане:
Тествайте един по един
Качество:
HQ
Подходящо за:
За Nubia Z18 NX606J
За:
Обем на страничния бутон Гъвкав кабел за бутони
Тип:
A + Качество
Номер на модела :
За Nubia Z18 NX606J

Добавки за продукти