• Намалена цена
  • Ново
Мулти-стил на CLANNAD Furukawa Нагиса данго семейство възглавница cosplay кукла, детски ден, подаръци, плюшени играчки Всички цветове

Мулти-стил на CLANNAD Furukawa Нагиса данго семейство възглавница cosplay кукла, детски ден, подаръци, плюшени играчки Всички

 
BGN 25.58

Наличност
Налично за поръчка

com това е правилно. Комуникацията е много важно. И, моля, разберете, че ние правим пари, след като получим продукта обратно.
За връщане на продукта, ако връщането се дължи, когато има проблем в нашия продукт, ние поемаме разходите за доставка.
Вашето удовлетворение е наш приоритет.
За Пакет
Всички наши продукти ще бъдат проверявани, преди да изпратите и добре опаковани в случай, че те да бъдат повредени при изпращането.
За Обратна Връзка
Обратната връзка е много важна за нас. Ние се опитваме с всички сили да ви предложим изчерпателни снимки на нашия продукт. Но, моля, уверете се, че обувките е в добро състояние, защото, ако размерът е твърде голям или твърде малки, можете да ги обменят при нас. Ако много те е грижа за подробности, моля, вижте нашите подробни снимки възможно най-добре.com забележка към поръчка. Можете да изберете някоя от тези начини на плащане и да поиска от нас да ви изпратим на плащането. След като сте получили стоката от нас, ние ще го оценявам, ако оставите положителна оценка (5 звезди) в нашия магазин. Ако искате да промените размера, цвета или стила, трябва да заплати разходите за доставка, да изпрати обратно на пътя, а ние-нов. Така че, моля, изчакайте пристигането на пратката. Моля, нека не ни отрицателната обратна връзка, когато разликата е ясна. Моля, използвайте полето за опаковката на продукта, така че той не е бил повреден по време на доставката. Ние ще оценим Ви за разбирането. (Моля, имайте предвид, че при фотографиране ще бъде една малка разлика се дължи на светлината. Но ако това се случи, че материалът не е на склад, поради промяна на материалните запаси, моля, ние ще бъдем благодарни за вашето разбиране по този въпрос. Моля, нека не ни отрицателна обратна връзка или открит дебат поради разлика в това. Ако се случи така, че искате да смените адреса, моля, пишете ни на . След като ние изпращаме пратката транспортна фирма контролира, когато пратката ще бъде изпратена.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да подобри всеки продукт в нашия магазин. Вземете САЩ като пример, това ще отнеме от 5 до 7 дни, за да пристигнат EMS и от 3 до 5 дни DHL.) Ако искате да получите продукт по-бързо, можете да изберете DHL или EMS. Но, моля, уверете се, че сте уверени в размери, цветове или стилове, преди да купите, за да се намали неудобството за вас, така и за нас.


Декларирани характеристики

Височина:
29 24 17см, 36 30 22cm
Цвят:
Не 1, Не 13, Не 2, Не 5, Не 7, Не 4, Не 11, Не 3 Не 10, Не 6, Не 16, Моля, Обърнете Внимание
Характеристики:
Кино и телевизия, и меки плюшени
Предупреждение:
Да Не се избелва
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
2-4 години
търговска марка:
comealot
Материал:
Плюш
Размери:
26 см и 38 см
Размери:
26 см и 38 см

Добавки за продукти