• Намалена цена
  • Ново
500шт DC-023 1.65 мм DC Power Jack 3PINS DIP конектор

500шт DC-023 1.65 мм DC Power Jack 3PINS DIP конектор

 
BGN 104.80
BGN 86.00

Наличност
Налично за поръчка

Това ще ви отнеме само минута. Ако не получите вашия пакет 30 дни,моля свържете се с нас, Ние расследуем му. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля свържете се с нас на първо място. отрицателна обратна връзка нищо не решава.моля,свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка, отрицателна обратна връзка, нищо не може да се реши. подробности могат да бъдат върнати за обмен ако всички никакви изкуствени качествени проблеми, но изключва всеки лазерен диод, обектив лазер, първоначалната нови продукти, които нямат никаква гаранция. връщането превоз на товари отговорността на купувача . В основата на обработка отнема от 3 до 15 работни дни. Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2-6 работни дни, след като получим плащането. И трябва да заплати всички допълнителни такси за доставка, както и върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния им състояние. Ако не сте доволни от покупката си, можете да обменят получените продукти. Ние плаща подмяна на доставка се свържем с вас, ако ще бъде извикан на замяна.Благодарим ви!
Характеристики :
Ъпгрейд вашия контролер с нов външен вид!
Подобри функционалността на вашия контролер
Цвят : Chrome 4colours (на разположение )
ЗАБЕЛЕЖКА : ТОЗИ НА D-PAD ЩЕ ОТГОВАРЯТ САМО АДМИНИСТРАТОРИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ ИМАТ ТРАНСФОРМИРУЮЩИЙСЯ DPAD - НЯМА ДА ОТГОВАРЯ НА СТАРИТЕ ОБОЛОЧКАМ!!
Изисква се инсталация (трябва да отворите контролера за инсталиране)
Описание :
*Този хром червен трансформиращ растежен d-пад за Xbox 360 контролера непременно ще даде своя контролер чист, уникален вид!
*Моля, обърнете внимание, че за да инсталирате тази информация ще трябва да се разглобява си контролер.
Ако нямате такъв, ще имате нужда от много малък набор от отвертки, можете да ги закупите в нашия магазин заедно.
Забележка : тази на D-pad ще отговарят само оболочкам, доставеното ни с трансформирующейся D-pad (Silver, MW3, GOW3). Dropshipping добре дошъл, моля, свържете се с нас за повече информация. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.
Плащане
1. Времето за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите. известие за доставка с номер за проследяване ще бъде изпратена ви по електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена.


Декларирани характеристики

Номер На Модела:
Жак захранване dc
Статус На Продукта:
Склад
Тип:
Жак захранване dc
Безплатна доставка :
с отслеживающим номер
Партида Контакт:
500шт

Добавки за продукти