• Намалена цена
  • Ново
Смяна На Себе Си Огъване На Кламер Трикове За Магьосници Magie Клип Затвори Улица Илюзии Комедия Ментализм Аксесоари Трик

Смяна На Себе Си Огъване На Кламер Трикове За Магьосници Magie Клип Затвори Улица Илюзии Комедия Ментализм Аксесоари Трик

 
BGN 11.44
BGN 10.00

Наличност
Налично за поръчка


Промяна Самогибающаяся Скрепка За Хартия
Демо : игрок.youku.com/player.php/sid/XNzg4 Mz A1 Mj Qw/v.swf
Дискрипция :
Сгъната парче тел, внимателно удерживаемый с върховете на пръстите си, бавно започва да се огъва, сякаш живее свой собствен живот. С плъзгащ се с тел, за да виждат по-добре, тя продължава да се огъва нагоре и навътре, бавно се оформя Голям линия извити скоби.
След това жица се поставя в протегнатата ръка на зрителя и се сервира, публиката крещи, когато тел продължава да се движи в една затворена страна. Когато той се остава е сформирана скрепка.
Самогибающаяся Скрепка Shift - това е първата "сверхлегкая" версия на нашия изключително успешна линия SHIFT, която взема елементи на естествения вид - например, щепсела или ключ - и зарежда ги психокинетической енергия, за да те сгибались по ваше желание.
Разработена съвместно с тайваньским Бен, Скрепка Shift Paperclip е идеален обект за демонстрация в интимна обстановка само с един или двама зрители, но играе доста голяма роля, за да забавлява една цяла стая.
Включително обучение на Адам Уилбера - собственото си "усърдни магьосник" Эллюзиониста и допълнителни концепция от Майкъл Вебер, плюс допълнителна скрепка за промяна, което е включено в опаковката безплатно, думите "съдържа малко, играе по-голяма" никога не са били по-важни.
Вземете най-новото устройство за смяна точно сега.
За четене на купувача :
Обратно.


Декларирани характеристики

Пол:
Унисекс
Характеристики:
Научете Се, Жонгльори, Улица, Професионалист,На Сцената, Е Лесно Да Се Направи
Формуляр За Участие:
Сценична Магия
Номер На Модела:
IN
Приложени Ли Инструкции:
ДА
Размер:
One Size
търговска марка:
ду-уопс
Материал:
Метални
Предупреждение:
вижте раздел описание
Възрастова Група:
Възрастни
Тип:
скоба

Добавки за продукти