• Намалена цена
  • Ново
Bst501, 6 канален горивните инжектори / помпа / компресор климатик тестер и инструмент за почистване, регулиране на честотата и ширината на импулса

Bst501, 6 канален горивните инжектори / помпа / компресор климатик тестер и инструмент за почистване, регулиране на честотата

 
BGN 152.00

Наличност
Налично за поръчка


Тестер BST501 може да се регулира честотата на изпитване и инфекции на ПИКОЧНИТЕ пътища Ульс ширина на максимални 6 блокове на инжектори на гориво заедно или поотделно изпитват.
Инжектор 1 и инжектор 5 са в група.
Bst501 6 канала автомобилни горивни инжектори / помпа / климатик компресор тестер и инструмент за почистване
Тестер BST501 може да опита блокове максимум 6 автомобилни инжектори на гориво 12v заедно или поотделно в същото време. И смогите се регулира честотата на изпитване и инфекции на ПИКОЧНИТЕ пътища Ульс ширина на гориво инжектор изпитват. Тестване на максимум 6 единици горивни дюзи един по един отделно като задаване на броя на впрысков в режим на последователно впръскване.
Инжектор 2 и инжектор 4 са в група.
Препоръки :
12 V/15 A
Електрически ток BST501 трябва да бъде повече 3 A, в противен случай BST501 перезапустится или повредится поради прекалено силен ток. Защото максимално време тестер BST501 15 A, но за всеки ниско инжектор импеданс 6 A. тест компресор за климатизация и пречистване на
Тестер BST501 може проверка и почистване на компресора на климатика въздух, а също така може да регулира скоростта на компресора на климатика въздух при тестване.Функция за икономия на инжектори има 3 режима на изпитване.
Тестер BST501 може да помогне на техника се определят вградени, протекая или изгорени условия. Смогите се регулира честотата на изпитване и инфекции на ПИКОЧНИТЕ пътища Ульс ширина инжектори на гориво изпитват. тестер BST501 има 3 функции за тестване.
Тестер BST501 може да опита автомобилни помпи за подаване на гориво 12v.
(Смогите изпитате 1 инжектор за гориво, 2 гориво инжектор, 3 инжектор разход на гориво, 4 гориво инжектор, 5 инжектори на гориво, 6 инжектори на гориво също време)
Тестер БСТ501 може да опита 6 блокове на инжектори на гориво в групи.
Режим 3 : сериен инжекцион
Тестер BST501 може да провери максимум 6 блокове на горивни дюзи един по един поотделно въз основа на настройка на времето за впръскване или сметки.
С функция режим 2 режим 3, тестер BST501 може да стартирате двигателя, за да се провери проблема с горивните дюзи или ECU
2.
Тестер БСТ501 може да опита инжектори на гориво за едно отделно. Тестване на максимум 6 единици автомобилни горивни дюзи 12v като задаване на броя на впрысков в режим на едновременно впръскване.


Декларирани характеристики

Дължина На Продукта:
24cm
Хардуерна Версия:
V1. 0
търговска марка:
BSTSparkTec
Широчина На Елемента:
16cm
Тип Елемент:
Електрически Тестери И Тестване На Кабели
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9000
Версия На Софтуера:
6 тест на горивни дюзи, тест на горивната помпа, тест на компресора на климатика
Напрежение:
12V
Височина На Продукта:
13cm
Тегло На Продукта:
1kg
Името На Модела:
BST501
Вид На Материала:
електрическа такса, софтуер
силата на:
15А
Електронен:
No

Добавки за продукти