• Намалена цена
  • Ново
съвет nd yag с 532 + 1064 топчета

съвет nd yag с 532 + 1064 топчета

 
BGN 608.00

Наличност
Налично за поръчка

Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни. нашите основни продукти, машини и спомагателно оборудване мадами, като : машина и част лазер и IPL. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.532 Нм : нанесете върху дребния кафе пигмент.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. черна глава : за подмолаживания на кожата, повдигане на кожата, забеливать на кожата, още намаляване и премахване на черни точки, ETK. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.
Ако има някакви проблеми с плащането,моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. (с изключение на някои страни и APO/FPO)
2. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. Автомобилът E-светлина ,машина аксесоари лазер за премахване на татуировки, аксесоари фото-подмолаживания, и компании със силни, разумни цени, отлично обслужване и множество фирми за цел да установи дългосрочно кооперативно отношение, компания sincerly дошли нови и стари приятели за посещение, проучване, дела!
handpiece nd yag с 532 + 1064 указания име : професионална писалка лазер Nd Yag за машина за премахване на татуировка на веждите
Прилагането На Обработка :
1. Световната корабоплаването. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.Ко оод лазерна техника БМ компания, която специализировала в салинг апаратурата машина за красота и ние сме на линия за повече години ,за да имаме повече дългогодишен опит , нашите продукти са изработени от елегантните материали и имаме различни стилове за среща на изискванията към много страни. Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен процеса на плащане или условно депозиране.


Декларирани характеристики

Функция:
премахване на татуировки
Номер На Модела:
NH-002
Материал:
Друго

Добавки за продукти