• Намалена цена
  • Ново
Диамантена мозайка ръкоделие стенен интериор на картина бродерия с диаманти живопис по брой кристали и китара котка Y576

Диамантена мозайка ръкоделие стенен интериор на картина бродерия с диаманти живопис по брой кристали и китара котка Y576

 
BGN 10.08
BGN 8.00

Наличност
Налично за поръчка

Направи си САМ diamond draw човек, на всяка възраст може да бъде направен, тъй като, в това число деца, членове на семейството и така семейството е по-топло. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен.смола диамант несъедобна, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в. разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка). използва се за затваряне на венците пробивна пинсети, пластмасова тава.
Диамантена живопис : 5-висок вискозитет и достатъчно количество диаманти
1* Ние използваме двустранно самозалепваща вискозитет, не е лесно падат диаманти
2* висококачествен блестящ квадратен Диамант, никога не увянет
Сега, моля, свържете се с нас, дайте да имате най-доброто обслужване и е идеалният продукт!
Продадохме diamond бояджийски материали-смола, цели мозаечни модели высверлены елмаз от смола, базова карта с фотобумагой. Линк преди операцията стъпки.
Съвети
1. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си. Тази цялостна картина за помощ.
НАПРАВИ си САМ Диамантен комплект за рисуване
1. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи.
Направи си САМ диамантена живопис характеристика
1. вижте цвета на диаманта, смола, разположен в ред кодиране. предположих, че един вид смола диамант един комплект свършва по-бързо.
Етапи на производството диамант живопис направи си САМ
1.
Направи си Сам диамантена живопис предпазни мерки
1. Ако има мръсотия, адхезия може да повлияе върху тях с помощта на низкотемпературного твърдо желязо. HD платно и рисунки база. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в смола тренировки за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефект на тренировки, Благодаря ви за вашето разбиране! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване.


Декларирани характеристики

Размер:
25x20cm, 30x25cm, 40x30cm, 50x40cm, 60x50cm
Рамка:
No
Вид На Модела:
Етап
Стил:
Модерен
търговска марка:
капитанът на магия
Форма:
триизмерно изображение
Материал:
Смола
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
Форма На Диаманта:
Площ
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Външната Опаковка:
хартиена торбичка
Брой цветове:
20-60
Продект:
Дъжд китара котка

Добавки за продукти