• Намалена цена
  • Ново
10шт HR911105A екранирани конектори RJ-45 с ламповым трансформатор събота и неделя филтър за RJ-45 мрежов гнездо High Spreed

10шт HR911105A екранирани конектори RJ-45 с ламповым трансформатор събота и неделя филтър за RJ-45 мрежов гнездо High Spreed

 
BGN 26.88
BGN 22.00

Наличност
Налично за поръчка

подробности могат да бъдат върнати за споделяне-ако някоя никаква изкуствена проблемът за осигуряване на качеството, но изключи всяка лазерен диод,обектив лазер, първоначално нови продукти, които нямат никаква гаранция. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка,отрицателна обратна връзка, нищо не може да се реши.
Доставка
1. дропшиппинг добре дошъл, моля, свържете се с нас за повече информация. за да се ускори обработката на вашата поръчка, моля, включете броя на поръчка, номер, ще получите адрес, пощенски код, телефонен номер, във всички форми на плащане. И трябва да заплати всички допълнителни такси за доставка, както и върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния им състояние. купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.задължително оставете телефонен номер при попълване на информация за купувача. вие трябва да се свържете с нас в рамките на 5 дни от момента на получаване на поръчката. Времето за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.
Плащане
1. отрицателна обратна връзка нищо не решава.
Ако нямате такъв, ще имате нужда от много малък набор от отвертки, можете да ги закупите в нашия магазин заедно.Ако искате да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки,моля свържете се с нас в рамките на 5 дни след получаване на стоката.Ако не получавате своята стока, в рамките на 30 дни,моля,свържете се с нас, ние расследуем си. Това ще ви отнеме само минута. Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако е необходима замяна. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля, първо се свържете с нас. Всички начини, в Всички приемливи. Различен начин,с различна държава,с различно време за получаване, Моля, изберете начин на доставка, в съответствие с вашите изисквания. Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100% . купувачът е отговорен за всяка застраховка, която считате за необходима. известие за доставка с номер за проследяване ще бъде изпратена ви по електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена. Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.


Декларирани характеристики

Номер На Модела:
Гнездо-гнездо RJ-45
Статус На Продукта:
Склад
Безплатна доставка :
с отслеживающим номер
Партида Контакт:
10шт

Добавки за продукти