• Намалена цена
  • Ново
Най-ниската цена британски медалите на едро потребителски британски военни медали евтини сребърни военни медали горещи продажба на британската армия медал & лент?

Най-ниската цена британски медалите на едро потребителски британски военни медали евтини сребърни военни медали горещи продажба

 
BGN 1336.00
BGN 1122.00

Наличност
Налично за поръчка

Ние не приемаме никакви такси стаи без разрешение на кутията или етикета, в която тя се връща. моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане. Обади ми се, хайде още поговорим!
Глобални клиенти, за да съставят картата проба направени по поръчка на всички видове метални продукти. Ние ще проверим върнати стоки и незабавно ще изпрати на купувача заместител в случай на откриване на дефекта. Ние не отчитываемся нито мито, моля, проверете го на митническата политика в собствения си място, като например в Италия и Холандия. Благодарим ви! За качеството : ние никога не правим превоз на падане, всеки детайл палто близо проверена и ред внимателно са разположени да убеждаться детайл в перфектно състояние, преди да е изпратен. Вашето име, номер на аукцион и причината за връщане, трябва да бъдат включени в електронното писмо. Всички върнати стоки, трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали. Стоки, върнати без номера на РСО, ще бъдат отхвърлени и върнати на подателя. Ако по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се осъществи възстановяването.Ако сте доволни от покупката си и нашите пълно обслужване, моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с общ подробно оценени на продажбите 5. моля, внимателно переупакуйте стока. Забележка : класиране по-долу 5 може да ни доведе до лоша ситуация.Като сериозен и отговорен продавача, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема. Купувачът е отговорен за плащането на всички пощенски разходи за връщане на стока, както и разходите за неговата доставка. Още веднъж ви благодаря за участие в търга и се надявам, че ще се насладите на вашата покупка тук. (Трябва само да предостави снимки на продукта или образци, ние може да произвежда.
Снимки на дружеството :
Кораб : всички резервации да се използват стълбовете на кита, EMS, DHL, UPS и друга международна доставка на фирма за доставки и обезщетение за доставка 5-7 работни дни. Митнически такси : в повечето случаи купувача не е нужно да плащат митнически такси. Ако детайл е намерен non-неполноценным, тогава детайл ще бъде изпратен обратно до купувача на купувача? S разход. Но понякога в някои страни от митническия служител, може да бъде строга.


Декларирани характеристики

Материал:
Метални
Тема:
Хората
Техника:
позлатени
Стил:
Народно Творчество
Регионална Функция:
Европа
Година:
1980-1999
is_customized:
Yes
Вид На Продукта:
Медал

Добавки за продукти