• Намалена цена
  • Ново
Заключване фойерверки диамантена мозайка ръкоделие стени арт декор картина бродерия с диаманти живопис по брой кристали Y581

Заключване фойерверки диамантена мозайка ръкоделие стени арт декор картина бродерия с диаманти живопис по брой кристали Y581

 
BGN 12.32
BGN 10.00

Наличност
Налично за поръчка


Диамантена оцветяване : 3-висок вискозитет
1* Ние използваме двустранно самозалепваща вискозитет, не е лесно падат диаманти
2* висококачествен блестящ квадратен Диамант, никога не увянет
Диамантена живопис : 4-свободен фитинг
Следните стъпки са безплатни, тъй като устраняете безпокойство
Диамантена живопис : 5-производствени етапи
Лесно се учат, подходящ за всички възрасти!
Това е в завършен вид работа ,погледнете ,това е много красиво, нали? Просто си помислих, че това е моята законченная ,тази щастлива!
За да украсят стаята или предам приятелите си-това също е добър избор. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. Той трябва да завърши на себе си, приятелю.
Съвети
1. продуктът, който сте получили, все още не е завършен. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване. HD платно и рисунки на основата. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи. (включително чертежи, цветова таблица)
3. Комбинацията от тези два стила, ще направи картината по-елегантна и по консистенция с лъчиста яркост. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. Диамант смола несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти. използва се за затваряне на венците пробивна пинсети, пластмасова тава. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си.за обособяването на добра фигура в чертежите, задръжте сортированный масив, монтирани на самолета материала по-горе.събрани от смола диамант модел трябва да се отнеме точка вътре в линията на границата, а след това се режат на парчета, за да се осигури обща ефект.


Декларирани характеристики

Размер:
30x25cm, 40x30cm, 40x35cm, 50x40cn, 60x50cm
Воспользуйся:
Модел
Материал:
Смола
Вид На Модела:
Етап
Форма На Диаманта:
Площ
Форма:
триизмерно изображение
Стил:
Модерен
Външната Опаковка:
хартиена торбичка
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Рамка:
No
Брой цветове:
30-45
Област Оклейки:
Пълен
търговска марка:
капитанът на магия
Марка:
Лято
Продект:
Фойерверки на замъка

Добавки за продукти