• Намалена цена
  • Ново
Безплатна доставка. КП1830 0,015 UF / 63В на 2,5% по-добри филма на кондензатори (15нф 153)

Безплатна доставка. КП1830 0,015 UF / 63В на 2,5% по-добри филма на кондензатори (15нф 153)

 
BGN 20.37

Наличност
Налично за поръчка

На пръв 1 месец ние се плаща една цена перевозкы пътя на пратката (от нас до вашето местоположение); след 1 месец за покупка, купувачите трябва да плати на отиване и връщане цените перевозкы на пратката.
Ако можете да се свържете с нас, преди да е негативна/неутрална обратна връзка.
Коментари
1. Тези такси са предоставени на купувача. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от момента на покупката.
Моля, да ми кажете пълното си име .
Данъци и такси върху вноса
1. - моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите. - гаранция от една година.-Ако стоката е дефектна при получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нова (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи в ре продаваемом състояние). - вносни мита, данъци и други такси, произтекли от ваша страна, не са включени в цената на стоките.
Много ви благодаря за подкрепата, и на добър ви ден!
.
И с нетърпение очаквам вашите поръчки!
Гаранция
1. - Един получаваме върнати детайли искаме да замененные едни върне възможно най-скоро. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS EMS China Post Hongkong Post всичко на разположение.
Ние се посвещаваме да предложи най-добрите продукти & услуги. - Можете да следите ситуацията на продукта на уеб сайта, след като те ще бъдат изпратени.
Доставка
1. Например, каква цена ще трябва да напишете в товарителницата на фактура или как да се опише стоки и т. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка. Ако имате наистина затруднения с изплащането на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.
Ние разбираме, че понякога може да имате проблеми с вашата покупка
Но каквото и да е това
Моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни.


Декларирани характеристики

Номер На Модела:
Стандарт
Номинално Напрежение:
Стандарт
Цвят:
Много
is_customized:
Yes
Работна Температура:
Стандарт
търговска марка:
Кизел
Структура:
Неподвижен Кондензатор
Приложение:
Стандарт
Вид На Опаковката:
Стандарт
Тип:
Стандарт
капацитет:
Стандарт

Добавки за продукти