• Намалена цена
  • Ново
Автомобилна горивната един пулверизатор bst501 / помпа / компресор климатик тестер / очистителен инструмент и мини-ултразвукова вана 6 канала

Автомобилна горивната един пулверизатор bst501 / помпа / компресор климатик тестер / очистителен инструмент и мини-ултразвукова

 
BGN 250.64

Наличност
Налично за поръчка


Тежки предмети трябва да се поставят вътре почистващо стеллажа или увисна заедно с мивка, не трябва да има пряк натиск в чистящем резервоар на дъното на автомивка.
Инжектор 3 и инжектор 6 са в група.
Връзки към тестер BST501 :
12 V/15 A
Електрически ток BST501 трябва да бъде повече 3 A, в противен случай BST501 ще бъде рестартиран или е повреден поради претоварване за силна протичането на ток.
Инжектор 2 и инжектор 4 са в група.
Режим 3 : последователно впръскване
Тестер BST501 може да изпитате максимум 6 блокове инжектори на гориво по една поотделно въз основа на времето или отсчете шприц инсталация. Тестване на максимум 6 блокове на горивни дюзи един по един, отделно непрекъснато в режим за последователно впръскване. Изпитват максимум 6 блокове на автомобилни горивни дюзи 12v непрекъснато под едновременното режим на шприц.
Не трябва да се направи сигнален изход BST501 кратък закриването и задвижване в продължение на дълго време. тестер BST501 може да се регулира честотата и ширината на импулса на гориво на инжекторите при тестване
Тестер BST501 може да работи с топливными дюзите при настройката на честотата и ширината на импулса, а също може да се регулира честотата и ширината на импулса на гориво на инжекторите при тестване. (БСТ501 може да се наслаждавате на 1 блок на гориво инжектор, може да изпитате 2 блок инжектори на гориво-съвместно, могат да изпитат 3 блока инжектори на гориво-съвместно, могат да изпитат 4 блок инжектори на гориво-съвместно, могат да изпитат 5 блока инжектори на гориво съвместно и да изпитат 6 блокове на инжектори на гориво заедно).
Тестер BST501 може да се регулира хода на съд на една автомобилна помпа за подаване на гориво 12v изпитват. Тест Автомобил На Горивната Помпа
Тестер БСТ501 може да опита автомобил помпа за подаване на гориво 12 V, проверка на качеството, дейност, дупка, спрей помпи за подаване на гориво, проверете burnout, течове и вмъкнат помпи за подаване на гориво, и може да се регулира хода на съд помпа за подаване на гориво изпитват. Смогите се регулира честотата на изпитване и инфекции на ПИКОЧНИТЕ пътища Ульс ширина инжектори на гориво изпитват.
БЕЛЕЖКА :
Ако техники трябва да се опита ниски инжектори на гориво импеданс, а след това те могат да използват тестер BST501 за да изпитате максимум 2 ниски инжектор импеданс.


Декларирани характеристики

Широчина На Елемента:
26cm
Тегло На Продукта:
5kg
силата на:
9W
Версия На Софтуера:
Автоматичен тест компресор климатик помпа за подаване на гориво инжектор гориво 12V
търговска марка:
BSTSparkTec
Дължина На Продукта:
26cm
Хардуерна Версия:
Автоматичен тест компресор климатик помпа за подаване на гориво инжектор гориво 12V
Височина На Продукта:
22cm
Тип Елемент:
Електрически Тестери И Тестване На Кабели
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9000
Напрежение:
12V
Името На Модела:
BST501
Вид На Материала:
електрическа такса, софтуер, метал
Електронен:
No

Добавки за продукти