• Намалена цена
  • Ново
500шт DC-044A 5.5*1.65 Inline 5-Pin, Full-Shell DC Power Socket основният модел за tablet PC DC Power Jack

500шт DC-044A 5.5*1.65 Inline 5-Pin, Full-Shell DC Power Socket основният модел за tablet PC DC Power Jack

 
BGN 147.04
BGN 121.00

Наличност
Налично за поръчка

Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако е необходима замяна.
Доставка
1.
Ако нямате такъв, ще имате нужда от много малък набор от отвертки, можете да ги закупите в нашия магазин заедно.
Коментари
1. И трябва да заплати всички допълнителни такси за доставка, както и върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния им състояние. купувачът е отговорен за всяка застраховка, която считате за необходима. возвратная доставка е отговорност на купувача .
Вижте нашите други списъци за получаване на допълнителни потребителски части!
Инсталацията е необходима и за да инсталирате тези части, ще трябва да разглобявате си контролер.Можете да проверите продукт, когато той е в пътя, чрез проследяване на NO. Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100% . дропшиппинг добре дошъл, моля, свържете се с нас за повече информация. за да се ускори обработката на вашата поръчка, моля, включете броя на поръчка, номер, ще получите адрес, пощенски код, телефонен номер, във всички форми на плащане. купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.65 Inline 5-Pin, Full-Shell DC Power Socket основният модел за tablet PC DC Power Jack
500шт
УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА
Моля, незабавно се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след извършване на покупката.
Гаранция И Връщане На Парични Средства
1.Ако искате да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки,моля свържете се с нас в рамките на 5 дни след получаване на стоката. отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.
Забележка : тази на D-pad ще отговарят само оболочкам, които идват с трансформирующейся D-pad (Silver, MW3, GOW3).Ако не получавате своята стока, в рамките на 30 дни,моля,свържете се с нас, ние расследуем си.
Доставка и предаване на
1. Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.задължително оставете телефонен номер при попълване на информация за купувача. Различен начин,с различна държава,с различно време за получаване, Моля, изберете начин на доставка, в съответствие с вашите изисквания.


Декларирани характеристики

Номер На Модела:
Жак захранване dc
Статус На Продукта:
Склад
Тип:
Жак захранване dc
Безплатна доставка :
с отслеживающим номер
Партида Контакт:
500шт

Добавки за продукти