• Намалена цена
  • Ново
5 Бр. Керамична тамянка Обратен поток Антична вложка Държач за тамян Ароматерапия Фигурка Декорации на дома (смесен стил)

5 Бр. Керамична тамянка Обратен поток Антична вложка Държач за тамян Ароматерапия Фигурка Декорации на дома (смесен стил)

 
BGN 45.39
BGN 21.00

Наличност
Налично за поръчка

Описание Този артикул е обратен поток с вложка за тамян, която е произведени с лилав пясъчен материал, класически и деликатен. Страхотно за ароматерапия. Той създава интригуващ цветен ефект на стримера, може да ви помогне напълно да се отпуснете, да подобрите качеството на живот. Перфектен подарък за семейство, приятели, колеги и др. Характеристики - Цвят : Както е показано. - Материал : лилава пясъчна кал. - Размер : Около 8x8.5x8.5 cm. - Скулптура на тамян с обратен поток и вмъкване на дупка. - Изработени от качествен материал, те са упорити и издръжливи. Класически и деликатен детайлен дизайн. - С дизайн на обратния поток димната пара добавя мистериозна атмосфера. - Димът, точно като течащ от мини езерцето отдолу, може да ви помогне да се отпуснете напълно, да подобрите качеството на живот. - Подходяща сцена като кабинет, спалня, сауна, студио за йога, стая за медитация, кухня и др. - Перфектен и идеален подарък за семейство, приятели, колеги и др. Помогнете за подобряване на ефективността на работата. 5 x горелка за тамян


Декларирани характеристики

Произход:
CN (Произход)
Функция 1:
горелка за тамян
Функция 2:
държач за тамян с обратен поток
Функция 3:
горелка за тамян с керамика
Функция 4:
поставяне на керамична горелка
Функция 5:
горелка за ароматерапия

Добавки за продукти