• Намалена цена
  • Ново
За Hasee за дънната платка на лаптоп CLEVO P157SM 6-77-P157SM00-D03A работи перфектно

За Hasee за дънната платка на лаптоп CLEVO P157SM 6-77-P157SM00-D03A работи перфектно

 
BGN 509.17

Наличност
Налично за поръчка

върнатите стоки трябва да бъде в същата държава, и получени. Забележка : посочените транспортни разходи включват горивни квоти. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4. Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина .
ГАРАНЦИЯ
1 . Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея, две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, циферблат, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерията 3,3 COMS, заряд и разряд на батерията, пълен стартиране на 3 D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти. Разходите за транспорт / работа / осигуряване не се връща. Преди да искаме да е вън , ние сме го изпитаме отново, за да се уверим, че нашият клиент ще получи работят перфектно едно. стоките могат да бъдат върнати за обмен в рамките на 7-14 дни.Ако не сте доволни, моля ,свържете се с нас чрез Али - съобщение, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ние вярваме, че всеки проблем може да бъде решен отворен и приятелски разговор.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит.ние също приемаме плащане paypal. Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата. проверете външния вид, например, терпентин, прах, Оловен припой или други мръсни бележки на борда. проверете липсата на електронна изолация на ламинирани хартия. нашето работно време е от 9 : 00 ч. дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите . Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки. Доставка стълб : по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това.


Декларирани характеристики

Пристанища:
Миниый USB, Wifi, lan, USB 2.0, HDMI, E-Sata, Bluetooth, VGA, USB 3.0, порт на дисплея
Приложение:
Лаптоп
Номер На Модела:
Р157СМ
търговска марка:
KOOLASON
Вид Графична Карта:
Интегриран
Дата На Стартиране:
2013
Чипсет:
Intel H87
Тип на процесора:
Intel
Пакет:
ДА
Тип На Паметта:
DDR3
Форм-Фактор На:
ATX
ФСБ / НТ:
1667
Паметта На Банката:
2 DDR3 DIMM
Производител На Чипсети:
Intel
Тип Гнездо:
PGA 989
Форм-Фактор На:
КПР
Максималният Капацитет На Оперативната Памет:
32 GB
Интерфейс На Твърдия Диск:
твърд диск sata
С процесор:
No
Състоянието На Продукта:
Обновен
Канал на паметта:
Двойна

Добавки за продукти