• Намалена цена
  • Ново
Зъбни плоча / определяне на двигателя комплект за 1/5 scale FS racing / MCD/FG/CEN/REELY RC Car PARTS

Зъбни плоча / определяне на двигателя комплект за 1/5 scale FS racing / MCD/FG/CEN/REELY RC Car PARTS

 
BGN 28.78
BGN 26.00

Наличност
Налично за поръчка

За нас, ние отделяме все RC-коли и подробности за Rovan и King Motor, които са напълно съвместими с HPI Baja. Ако имате нужда от тази услуга, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим няколко начина на доставка на избор,Благодаря - ние изпращаме пратката само на адрес на клиента на paypal, Моля, да потвърдите адреса си, преди да поръчате.
- Няма връщане не бъде приет след 14 дни от датата на получаване на стоката. - Международен купувачът носи отговорност за брокерски такси, вносни мита, GST, PST, QST или всякакви други тарифи, такси или такси. - Ние да произведем замяна, ако вашият продукт ще бъде получен дефектни или грешен продукт е изпратен. - Комбинирана доставка винаги е добре дошъл, ако си купите от нас на няколко стоки.
Правила за връщане
- Ако продуктът е повреден по време на доставка, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. - Обикновено, за повечето страни (САЩ,Канада,Европа,Великобритания) ще отнеме 10-20 дни. - Комбинирана доставка винаги е добре дошъл, ако си купите от нас на няколко стоки. Ако нямаме необходимата информация е в наличност, ние ще направим пълно възстановяване на парите. - Ние да произведем замяна, ако вашият продукт ще бъде получен дефектни или грешен продукт е изпратен. - Преди да се върнете, моля, направете снимка и я изпратете ни първо, благодаря
- Купувачът е отговорен за връщането на пратката. Моля, не се колебайте да се свържете с нас на трудни за достъп до информация, ние винаги сме тук, за да ви помогне.
- Ако смятате, че ние не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас и ни позволете да се реши този проблем, преди да ни оставят отрицателно или неутрално мнение. Ако нямаме необходимата информация е в наличност, ние ще направим пълно възстановяване на парите. - Международен купувачът носи отговорност за брокерски такси, вносни мита, GST, PST, QST или всякакви други тарифи, такси или такси.
- Няма връщане не бъде приет след 14 дни от датата на получаване на стоката. Свържете се с нас ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. - Ускорена доставка на разположение срещу допълнително заплащане. Наш представител за обслужване на клиенти е тук, за да се уверите, че сте доволни от нашите услуги. - Обикновено, за повечето страни (САЩ,Канада,Европа,Великобритания) ще отнеме 10-20 дни.


Декларирани характеристики

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
търговска марка:
МАКСИМАЛНА СКОРОСТ НА RC WORLD
Технически параметри:
Стойност 8
За Тип Превозно Средство:
Автомобили
RC Parts & Ркц:
Конектори / Публикуване
Номер На Модела:
112011
Атрибути пълно с:
Монтаж
Актуализация На Части / Аксесоари:
механизъм
Принадлежности За Инструменти:
Събрани клас
Материал:
Пластмаса
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Зъбни плоча / комплект за закрепване на двигателя

Добавки за продукти